Velg en side

Yoga

Yogagruppe

Pust og avspenningsyoga

Yoga med fokus på enkle øvelser, mestring, avspenning og pust spesielt. Pusten forbinder kropp og sinn og det brukes god tid på hver øvelse da pust og tid er nødvendig for å skape endringer. 

Yogaen har en god avspennende effekt, spenninger reduseres, sirkulasjonen økes, energiforbruket minskes og som resultat av dette blir man mindre sliten og får bedre bevegelighet. Fokus på bevisstgjøring av sammenhengen mellom det fysiske og mentale og bedret kontakt med egen kropp. 

Ayurvedisk Yoga Massasje

Dette er en kraftfull terapeutisk behandlingsmetode som har utgangspunkt i yoga og ayurveda. (Yoga betyr å forene og er utviklet for å fremme fysisk, mental,emosjonell og spirituell utvikling. Ayurveda betyrlivskunnskap og er kjent som det eldste holistiske medisinske systemet i verden.)

-Hele kroppen behandles alltid og består av massasje kombinert med tøyninger inspirert fra yoga. Behandlingen utføres på en matte på gulvet og det brukes olje og urtepulver (gripepulver). Det utføres oppvarming og tøyninger for hver kroppsdel og behandlingen avsluttes med ansikts og hodemassasje. Terapeuten bruker hender, føtter og sin kroppstyngde og det er mye interaksjon mellom terapeut og pasient samt fokus på pust.

Vår yoga instruktør

Eva Harstad

Eva Harstad

Massør og yoga-instruktør

Mensendieckfysioterapeut  med en allsidig og variert bakgrunn. Har jobbet som fysioterapeut i kommune, i privat praksis og som massør og spa-terapeut og har erfaring fra folkehelsearbeid med ”trening på grønn resept”. Tidligere erfaring som instruktør i mensendieck, yoga og avspennings – grupper.

Kontaktinfo

Påmeldning Yoga grupper:

Telefon: +47 92 60 06 71

E-post: harstadeva@hotmail.com

Når:

Mandager kl 18:00-19:00 

Fra 16/10.17

 

Bestill time

Ønsker du å bestille time kan du gjøre dette gjennom vårt system ved å trykke på knappen under. Du kan også ringe meg direkte eller sende en e-post.

Merk! Det er 24 timers avbestilling.